-
Priprema15 min
-
Broj osoba2
Sastojci
Koraci
Dodati u zdjelu 50 g zobenih pahuljica, 75 ml mlijeka, kikiriki maslac, 2 kašike javorovog sirupa i chia sjemenke. Izmiješati.
Sipati ravnomjerno u dvije čaše. Ostaviti u frižider da odstoji najmanje 1h.
Zatim u zdjelu dodati 50 g zobenih pahuljica, 75 ml mlijeka, kakao i javorov sirup. Izmiješati.
Dosuti u čaše.
Ostaviti u frižider najmanje 2 h ili preko noći.
Prije posluživanje ukrasiti kikirikijem i čokoladom.
Zobene pahuljice s kikiriki maslacem i kakaom
Sastojci
Follow The Directions
Dodati u zdjelu 50 g zobenih pahuljica, 75 ml mlijeka, kikiriki maslac, 2 kašike javorovog sirupa i chia sjemenke. Izmiješati.
Sipati ravnomjerno u dvije čaše. Ostaviti u frižider da odstoji najmanje 1h.
Zatim u zdjelu dodati 50 g zobenih pahuljica, 75 ml mlijeka, kakao i javorov sirup. Izmiješati.
Dosuti u čaše.
Ostaviti u frižider najmanje 2 h ili preko noći.
Prije posluživanje ukrasiti kikirikijem i čokoladom.
Ocijeni